Uutiskirjeet

Uutiskirjevalikoimamme on uudistunut

Uutiskirjeemme ja niiden valikoima ovat uudistuneet! Mukana on nyt uusia teemoitettuja kirjeitä. Tutustu kirjeisiimme ja tilaa sinulle parhaiten sopivat. Vinkkaa niistä myös kollegalle. Näin saatte ajankohtaisimmat jutut luettavaksenne ja materiaalimme käyttöön tuoreeltaan.

Uutis- ja verkostokirjeemme tarjoavat ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista päättäjille ja vaikuttajille, sosiaali- ja terveysalalla toimiville ja eri alojen asiantuntijoille.

Tilaa uutis- ja verkostokirjeitä

Tutustu uutis- ja verkostokirjetarjontaamme, klikkaa tilauslomakkeen linkkiä ja valitse sinua kiinnostavat kirjeet.
Tilaa THL:n uutis- ja verkostokirjeitä

THL:n uutiskirje vaikuttajille

Päättäjille ja vaikuttajille tarkoitettu uutiskirje kokoaa tärkeimmät viestimme yhteiskunnalle. Keskustelunavauksia, tiedon tulkintaa ja ratkaisuja. Kirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.

Uutiskirje 3/2024
Uutiskirje 2/2024
Uutiskirje 1/2024

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen

Tietoa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä kuntien, hyvinvointialueiden ja järjestöjen ammattilaisten työn tueksi. Asiaa myös hyvinvointi- ja terveyseroista, sote-palveluiden johtamisesta, toimintakyvystä, elintapojen ja ravitsemuksen tutkimuksesta sekä yhdenvertaisuudesta. Ilmestyy kuukausittain.
Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen -uutiskirje

Ikääntyminen

Ajankohtaiset uutiset, julkaisut, tapahtumat ja työkalut iäkkäiden asioiden parissa toimivien sote-ammattilaisten, asiantuntijoiden ja kehittäjien työn tueksi. Ilmestyy kuukausittain.
Ikääntyminen-uutiskirje

Lapset ja nuoret

Asiaa lasten ja nuorten terveydestä, hyvinvoinnista ja palveluista. Tutkittua tietoa, uusimpia uutisia, kiinnostavia lukuvinkkejä sekä kutsuja tapahtumiin ja koulutuksiin. Ilmestyy kuukausittain.
Lapset ja nuoret -uutiskirje

Mielenterveys, päihteet ja riippuvuudet

Tietoa ja uutisia ihmisten hyvinvoinnista mielenterveyden, päihteiden sekä riippuvuuksien näkökulmasta. Materiaaleja ja ohjeita ammattilaisten työn tueksi. Asiaa mielenterveyden edistämisestä hoitoon ja tukeen sekä ehkäisevästä päihdetyöstä hoitoon ja tukeen. Mukana myös kutsuja tilaisuuksiin.  Ilmestyy vähintään kerran kuussa.
Mielenterveys, päihteet ja riippuvuudet -uutiskirje

Sote-johtaminen

Kansallista ja alueellista vertailutietoa sote-järjestelmästä, mitä tiedosta voi päätellä ja näkemyksiä kehityssuunnasta. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa.
Sote-johtamisen uutiskirje

TerveSos-koulutustapahtuma

Tietoa koulutustapahtuman ohjelmasta, esiintyjistä ja näyttelystä. Ilmestyy 4-6 kertaa kevätkaudella ennen tapahtumaa.

Tiedonhallintaa yhteentoimivaan soteen

Tuoreimpia uutisia tiedonhallinnan kehittämisestä sosiaali- ja terveysalalla. Kirje on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoille, tietojärjestelmätoimittajille, kehittäjille ja viranomaistoimijoille.
Tiedonhallintaa yhteentoimivaan soteen -uutiskirje

Ympäristöterveys

Tuoreimpia ja ajankohtaisia tutkimustuloksia, julkaisuja ja asiantuntijoidemme blogeja. Tavoitteena on, että tutkittu tieto elinympäristön terveyshaitoista ja niiden ehkäisemisestä muuntuu käytännön toimiksi. Kirjeeseen sisältyy mahdollisuus lähettää meille palautetta ja toiveita uusista tutkimusavauksista.  
Ympäristöterveys-uutiskirje

Ehkäisevä päihdetyö

Verkostokirjeeseen on koottu ehkäisevää päihdetyötä käsitteleviä uutisia, tapahtumia, kehittämis- ja tutkimustyötä sekä julkaisuja alueilla, kunnissa ja järjestöissä toimiville ammattilaisille. Toimituksesta vastaa THL yhteistyössä aluehallintovirastoissa toimivien aluekoordinaattorien ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kanssa. Kirje ilmestyy kerran kuukaudessa.
Ehkäisevän päihdetyön verkostokirje

Innokylän verkostokirje sosiaali- ja terveysalan kehittäjille

Innokylän uutiskirje esittelee Innokylän ajankohtaisia asioita, tapahtumia ja palveluita sosiaali- ja terveysalan kehittämistyötä tekeville, ammattilaisille ja päättäjille. Uutiskirje kertoo myös miten Innokylän kehittäminen etenee ja miten siihen voi osallistua. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa.
Innokylän uutiskirje

Suomen kestävän kasvun ohjelman hankeuutiset

Suomen kestävän kasvun ohjelman (RRP) hankeuutiset kokoavat yhteen ajankohtaista sekä yhteistyöalueilla toteutettavista hankkeista että THL:n kansallisista RRP-projekteista. Hankeuutiset ilmestyvät kuukausittain.
Tilaa hankeuutiset sähköpostiisi tästä

Tasa-arvoasiat

Tasa-arvoasioiden verkostokirje tarjoaa ajankohtaista tietoa sukupuolten tasa-arvosta alan toimijoille, päättäjille ja medialle. Verkostokirje esittelee alan kiinnostavimmat hankkeet ja tapahtumat, tarjoaa tiivistä tietoa tutkimuksesta ja seuraa aktiivisesti tasa-arvopolitiikan toimeenpanoa. Ilmestyy 4 kertaa vuodessa.
Tasa-arvoasioiden verkostokirje

Toimintakyky

Toimintakyky-kirjeen sisältö on tarkoitettu aiheen parissa toimiville eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille, opettajille, tutkijoille ja kehittäjille. Toimintakyky-uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.
Toimintakyky-kirje – tilaa tästä

Vammaisuus yhteiskunnassa 

Vammaisuus yhteiskunnassa -uutiskirje kokoaa vammaispalvelujen ajankohtaiset uutiset THL:stä ja muista organisaatioista. Uutiskirje ilmestyy muutamia kertoja vuodessa.
Vammaisasiat-sähköpostilista  liity tästä

THL:n viestintä

THL:n viestintä palvelee mediaa arkisin klo 9–16 ja heinäkuussa arkisin klo 9–15.

Puh. 029 524 6161

Sähköposti: info(at)thl.fi

Viestinnän yhteystiedot