Tapahtumat

Seminaariosallistuja on noussut seisomaan ja esittää kysymystä mikrofoniin puhuen.

Asiakkaidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Terveysturvallisuuden varmistamiseksi noudatamme viranomaisten tapahtumajärjestäjille antamia ohjeita.
Lue lisää terveysturvallisuudesta tapahtumissamme

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterista löydät THL:n tapahtumien aikataulut, tapahtumapaikat ja ilmoittautumistiedot heti, kun ne varmistuvat.
Tapahtumakalenteriin

Vuosittain järjestettäviä tapahtumia

THL:n tunnetuimpia vuosittaisia tapahtumia ovat:

THL:n tapahtumatarjonta

THL järjestää vuosittain useita seminaari- ja koulutustapahtumia eri sidosryhmille. Vuonna 2021 järjestimme yli 250 erilaista tapahtumaa, joiden yhteenlaskettu osallistujamäärä oli n. 60 000.

THL:n tapahtumissa käsitellään ajankohtaisia sosiaali- ja terveysalan teemoja eri näkökulmista. Tavoitteenamme on tarjota sidosryhmillemme helposti omaksuttavaa asiantuntijatietoa heidän oman työnsä tueksi.

Terveysturvallisesti THL:n tapahtumissa

Haluamme, että yleisö, puhujat ja järjestäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissamme, ja huomioimme tapahtumissamme voimassa olevat viranomaissuositukset.

  • Tule paikalle vain terveenä.
  • Yleinen maskisuositus on poistunut, mutta maskia voi käyttää tapahtumissa oman harkinnan mukaan. Huomioi myös mahdolliset alueelliset suositukset.
  • Suosittelemme kaikille tapahtumaan osallistuville ajantasaista rokotussuojaa.
  • Huolehdimme, että tapahtumapaikalla on riittävästi käsienpesu- ja desinfiointipisteitä, ja toivomme osallistujien huolehtivan käsihygieniasta.
  • Huolehdimme, että tapahtumapaikalla on mahdollisuus riittävän etäisyyden pitämiseen muihin osallistujiin, ja toivomme osallistujien pitävän etäisyyttä toisiin esim. jonotustilanteissa.
  • Varmistamme, että tapahtuman ravintolapalveluissa noudatetaan viranomaisten ravintola- ja kahvilatoiminnalle antamia suosituksia. 

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta ja muutamme omaa ohjeistustamme tarpeen mukaan.

Muistathan, että moniin THL:n tapahtumiin voi osallistua myös etänä.

Tietosuojailmoitus

Kuinka käsittelemme seminaaritapahtumien osallistujien tietoja?
Tutustu THL:n tapahtumien tietosuojailmoitukseen

Turvallisempien tapahtumien periaatteet

Yhdenvertaisuuden suunnannäyttäjänä haluamme tehdä tapahtumistamme turvallisia ja yhdenvertaisia kaikille osallistujille. Turvallisempien tapahtumien periaatteet koskevat THL:n työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita sekä tapahtuman esiintyjiä ja osallistujia. Osallistujat hyväksyvät periaatteet ilmoittautumisen yhteydessä.
Tutustu Turvallisempien tapahtumien periaatteisiin

Mistä aiheista toivoisit koulutuksia tai seminaareja?

Lähetä ehdotuksesi Teija Eevalle, [email protected].