Podcastit

THL:n podcast-sarjoja voit kuunnella eri kanavissa:

Kanavan tilaaminen

Kanava kannattaa tilata, niin saat jatkossa tiedon, kun seuraava jakso ilmestyy. Tilaaminen onnistuu, kun olet rekisteröitynyt ja kirjautuneena kyseiseen palveluun.

Esimerkiksi Spotifyssä voit tilata podcastin klikkaamalla palvelun oikeasta yläkulmasta kohtaa Follow Podcast.  

Spotifystä ja iTunesista voit myös ladata podcastin laitteellesi, ja kuunnella sitä myös ilman verkkoa esimerkiksi lentokoneessa.

On aika puhua aikuissosiaalityöstä

On aika puhua aikuissosiaalityöstä -podcast-sarja käsittelee aikuissosiaalityön ajankohtaisia kysymyksiä ratkaisukeskeisesti ja tuo esiin ammattilaisten näkemyksiä ja kokemuksia. Etsimme ja esittelemme ratkaisuja hyvinvointialueiden haasteisiin. 

Podcast on osa Kunnallisalan kehittämissäätiön ja Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamaa Toimeentulotuki, palvelut ja etuudet sote-integraatiossa (ToituAvain) -hanketta.

Podcastiin tehdään yhteensä neljä jaksoa.

Kuuntele podcastia

Laatua hoitoon -podcast-sarja

Laatua hoitoon -podcast-sarja pureutuu suomalaisen terveydenhuollon laatuun: Mitä laatu on? Miten sitä voidaan mitata? Entä miten kansalliset laaturekisterit voivat vaikuttaa hoidon laatuun? Sarjassa keskustellaan ajankohtaisista THL:n laaturekisterihankkeeseen liittyvistä teemoista eri näkökulmista. 

Sarja sisältää kolme podcastia.

Kuuntele podcastit