Kaipaatko ennakointia sote-tiedonhallinnan kehittämiseen?

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Julkaisuajankohta 15.3.2024 13.04
Uutinen

THL käynnistää sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan ajankohtaisten kehittämisnäkymien foorumin. Tiima-foorumissa saat ensimmäisten joukossa tiedon, mitä kansallisia kehittämiskohteita työstetään ja miten niihin kannattaa valmistautua.

Käsittelemme esimerkiksi konseptointeja, raportteja ja tilastoja - sitä, mikä kehittämisessä kulloinkin on ajankohtaisinta. Puheenvuoroja on sekä sosiaali- että terveydenhuollon tiedonhallinnan teemoista, ja myös sote-yhteiset aiheet ovat foorumissa edustettuina.

Foorumit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä toimiville. Foorumin tilaisuudet julkaistaan THL:n tapahtumakalenterissa kahdesti vuodessa. Ensimmäinen Tiima järjestetään torstaina 11.4.2024. Puoli päivää kestävään tilaisuuteen voi osallistua kätevästi etäyhteydellä. Tällä kertaa Tiimassa esitellään mm. terveys- ja hoitosuunnitelman käyttöönottoa, hoidon tarpeen arvioinnin asiakirjarakenteita sekä sosiaalihuollon seurantarekisteriä. Lisäksi käsittelemme uunituoreita sote-tiedonhallinnan määräyksiä tietoturvasuunnitelmasta sekä tietojärjestelmien ja hyvinvointisovelluksien olennaisia vaatimuksia, sertifiointia ja luokittelua. 

Tiima-foorumista hyötyvät kehittäjät ja tulevaisuuden tiedonhallinnan osaajat

Tiima palvelee erityisesti palveluita kehittäviä sote-toimijoita sekä tietojärjestelmätoimittajia. Käsiteltävistä aiheista riippuen voit pohtia, seuraatko foorumin kaikki esitykset vai poimitko ajankohtaisten aiheiden joukosta sinua eniten kiinnostavat puheenvuorot. Olet tervetullut mukaan lyhyemmäksikin ajaksi!

Tarkemmat tiedot foorumin ohjelmasta ja etäyhteyslinkki löytyvät tapahtumailmoituksesta: Tiima-foorumi sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan ajankohtaisista kehittämisnäkymistä 11.4.2024

Tiiman materiaalit löytyvät tilaisuuden jälkeen Innokylästä: Tiima-foorumi sosiaali- ja terveydenhuollon ajankohtaisista kehittämisnäkymistä (innokyla.fi)

Onko sinulla ehdotuksia tai toiveita aiheiksi? Voit antaa aihe-ehdotuksesi joko foorumin aikana, tai laittaa sähköpostia osoitteella sotetiedonhallinta(a)thl.fi

Sote-palvelujen johtaminen Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla kanta - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla sostiedonhallinta - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla sote - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla terveydenhuolto - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla tiedonhallinta - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla