Tiima-foorumin materiaalit julkaistu Innokylässä

Julkaisuajankohta 17.4.2024 10.48
Uutinen

Ensimmäinen Tiima-foorumi sosiaali- ja terveydenhuollon ajankohtaisista kehittämisnäkymistä pidettiin 11.4.2024. Tilaisuus tavoitti yli 250 sote-tiedonhallinnasta kiinnostunutta kuulijaa.

Tällä kertaa Tiiman aiheina olivat mm. sote-yhteiset teemat, kuten palveluluokitusten harmonisointi, juuri julkaistu yleisopas digitaalisten sote-palvelujen kehittämiseen sekä uudistunut tietoturvasuunnitelma. Tilaisuudessa esiteltiin myös sosiaalihuollon seurantarekisteriä, ICD-11 -diagnoosiluokitusta ja hoidon tarpeen arvioinnin asiakirjarakenteita. 

Kaikki Tiiman esitykset sekä tilaisuuden aikana kysytyt kysymykset vastauksineen löytyvät nyt Innokylästä Tiima-foorumin sivulta. Innokylästä löydät aina Tiiman ajankohtaiset kuulumiset, foorumin seuraavan ajankohdan ja aiempien tilaisuuksien materiaalit. Foorumi kannattaa ottaa seurantaan, jos tarvitset ennakkotietoa sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan kehittämisestä. 

Seuraava Tiima-foorumi lokakuussa

Seuraava Tiima järjestetään torstaina 10.10. klo 9-12 Teams-tilaisuutena verkossa. Tarkempi ohjelma julkaistaan alkusyksystä THL:n tapahtumakalenterissa. Laita tilaisuus jo kalenteriisi! Mikäli sinulla on aihetoiveita Tiimaan, voit lähettää niitä meille sotetiedonhallinta(a)thl.fi.

Tiima-foorumi sosiaali- ja terveydenhuollon ajankohtaisista kehittämisnäkymistä (innokyla.fi)

Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla kanta - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla sostiedonhallinta - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla sote - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla terveydenhuolto - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla tiedonhallinta - Tiedonhallinta sosiaali- ja terveysalalla