Valmisteletko iäkkäiden ja omaishoitajien tukemiseen liittyvää terveyden edistämishanketta? Ilmoittaudu suunnittelutyöpajaan

Julkaisuajankohta 24.4.2024 14.37
Uutinen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) tarjoaa tukea terveyden edistämisen määrärahalla rahoitettavien hankkeiden valmistelijoille ja suunnittelijoille.

Iäkkäiden ja omaishoitajien tukemiseen hankekonsortiota valmistelevan ja suunnittelevan tahon on nyt mahdollista järjestää suunnittelutyöpaja yhdessä THL:n kehittämispäällikön kanssa.

THL:n tarjoaman tukitoiminnan tavoitteena on varmistaa laadukkaiden ja riittävän laajojen hankehakemusten toteutuminen verkostomaista työotetta noudattaen. Mukaan ilmoittautuneilta toimijoilta odotetaan tavoitteellista ja laajaa hankeideaa, sekä mahdollisuutta kutsua alueen eri hanketoimijat yhteisen suunnittelun äärelle.

”Työpajaan kannattaa lähteä matalalla kynnyksellä, sillä ideointi ja keskustelu yhteisen aiheen ympärillä rakentaa yhdessä tekemisen fiiliksen lisäksi myös rakenteita sekä laadukkaita hankehakemuksia”, sanoo THL:n kehittämispäällikkö Julia Sillanpää.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.5.

Työpajatyöskentely tapahtuu ensisijaisesti läsnätilaisuutena omalla alueella viikoilla 16–24, mutta tukea on tarvittaessa saatavana myös etäyhteydellä.

Ilmoittautuminen päättyy 17.5.2024.

Ilmoita hankkeesi suunnittelutyöpajaan tästä linkistä (Webropol)

Toivomme yhden yhteyshenkilön tekemää ilmoittautumista kutakin hankekonsortiota kohden. 

Lisätietoa

Katso myös muut terveyden edistämisen määrärahaan liittyvät tilaisuudet verkkosivuiltamme:
Tapahtumat

Terveyden edistämisen määräraha:
thl.fi/maararaha

Liity verkostokirjeemme tilaajaksi, niin saat ajantasaista tietoa hankerahoituksesta ja sillä tehtävästä kehittämistyöstä:
Tilaa verkostokirje (Webropol)

Yhteystiedot

Julia Sillanpää
kehittämispäällikkö
THL
puh. 029 524 7965
sähköposti: [email protected]

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen johtaminen Ikääntyminen Pääsivusto tutkimusohjelma2sote