Tervetuloa Tilkanmäelle

THL:n päätoimipiste

Käyntiosoite: Mannerheimintie 166, Helsinki (pääsisäänkäynti portista tultaessa oikealla)
Postiosoite: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, PL 30, 00271 Helsinki
Puhelin (valtakunnallinen vaihde): 029 524 6000

Postin ja tavaran toimitus, hautaustoimistot, omaiset, poliisi
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Paimionkuja 7 (vaihtoehtoinen reitti Mannerheimintie 164:n kautta kiinteistön ympäri)

Oikeuslääketieteen päivystyspiste (poliisi ja muut viranomaiset)
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Mannerheimintie 168a (jatko-opasteet maastossa)

Saapuminen

Suosittelemme saapumaan julkisilla liikennevälineillä, koska Tilkanmäellä on vain vähän pysäköintipaikkoja. Pääsisäänkäynnin luona on tilaa pyörille.

Tilkanmäelle on helppo tulla bussilla tai Helsingin keskustasta raitiovaunulla. Lähimmät pysäkit ovat Tilkka ja Ruskeasuo.

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reittejä ja aikatauluja voi hakea reittioppaasta:
Helsingin seudun liikenteen Reittiopas (HSL)

Pysäköinti

Vierailijoille on käytössä muutama pysäköintipaikka pääoven edustalla. Pysäköintipaikat on merkitty yllä olevaan Tilkanmäen opastekarttaan. Kun saavut Tilkanmäelle, nouda aulapalvelusta vieraspysäköintilupa. Alueen pysäköintiä valvotaan ja väärinpysäköinnistä tulee maksuseuraamus.

Aulapalvelu

Tilkanmäen aulapalvelu sijaitsee pääsisäänkäynnin yhteydessä. Kaikki vieraat ilmoittautuvat aulapalvelussa. Aulapalvelun henkilöstö opastaa sinua mielellään. 

Aulapalvelu on avoinna arkisin klo 8–16.15.

Yhteystiedot

Aulapalvelu Tilkanmäki
puh. 029 524 8100, 029 524 8101
sähköposti: aula.tilkanmaki(at)thl.fi

Esteettömyys

THL:n päärakennus on saavutettava ja esteetön. THL:n tilaisuudet järjestetään päärakennuksessa sijaitsevassa kokouskeskuksessa.

Pääportin viereisellä pysäköintialueella on kolme esteetöntä pysäköintipaikkaa. Saattoliikenne pääsee pysähtymään aivan pääovien edessä. Pääovissa on automaattiohjaus. Aulassa on madallettu tiski pyörätuolia käyttäville.

Osa kokoustiloista sijaitsee samassa tasossa sisääntuloaulan kanssa ja osa 0.-kerroksessa, jonne pääsee hissillä. Molemmissa kerroksissa on esteettömät WC-tilat.

Eri tiloihin on opasteet. Näkövammaisia varten opasteissa on kohokirjaimet ja kulkureiteillä lattiaopasteet. Hissi kertoo kerroksen ja kulkusuunnan ääneen.

Kuulolaitetta käyttäville on kiinteä induktiosilmukka aulapalvelussa, kokoussaleissa 1, 2 ja 3 sekä ravintolan keskimmäisen linjaston kassalla. Kaikkien tilojen akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota.

Tavarantoimitus

Tavaran vastaanotto sijaitsee K-rakennuksen sisäpihalla, jonne pääsee osoitteesta Paimionkuja 7. Kulje portin läpi, jatka tietä pitkin ja käänny vasemmalle ennen ylämäkeä. Reitillä on opasteet.

Vaihtoehtoisesti voit kulkea kiinteistön ympäri osoitteesta Mannerheimintie 164.