Ruoka-askel-hankkeen loppuseminaari

Terveyttä ja ekologista kestävyyttä edistävä ruokailu varhaiskasvatuksessa

Maanantai 19.5.2025 klo 9.00 –  12.00

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

Seminaarissa esitellään Ruoka-askel-hankkeen tuloksia ja hankkeen pohjalta kehitettyä toimintamallia. Ohjelmassa on myös asiantuntijoiden paneelikeskustelu. Ruoka-askel-hankkeessa oli tavoitteena kehittää kestävä toimintamalli, joka tukee lasten terveellistä ruokavaliota ja vähentää ruokajärjestelmän ilmastovaikutuksia varhaiskasvatuksessa.

Kenelle: Seminaariin ovat tervetulleita ruokapalveluiden ja varhaiskasvatuksen ammattilaiset, kuntapäättäjät ja muut aiheesta kiinnostuneet.

Aika: Maanantaina 19.5.2025 klo 9-12

Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki, Mannerheimintie 166, J-salit (2 ja 3). Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu huhtikuussa 

Ohjelma

(Puhujat ja puheenvuorojen otsikot tarkentuvat maaliskuun aikana.)
-    Tilaisuuden avaus
-    Tulokset
-    Toimintamallin esittely 
-    Kysymykset/keskustelu
-    Paneelikeskustelu toimintamallin jalkauttamisesta
-    Loppusanat
-    Tilaisuus päättyy

Lisätietoja

Sari Niinistö, tutkimuspäällikkö, THL
Susanna Raulio, tutkimuspäällikkö, THL

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@thl.fi

Tutustu Ruoka-askel-hankkeeseenLinkki toiselle sivustolleAvautuu uudessa välilehdessä       

Ruoka-askel-hankkeessa mukana ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsingin yliopisto, Luonnonvarakeskus (Luke) ja Laurea-ammattikorkeakoulu.