Ruoka-askel-hankkeen loppuseminaari
Terveyttä ja ekologista kestävyyttä edistävä ruokailu varhaiskasvatuksessa
Maanantai 19.5.2025 klo 9.00 – 12.00
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Seminaarissa esitellään Ruoka-askel-hankkeen tuloksia ja hankkeen pohjalta kehitettyä toimintamallia. Ohjelmassa on myös asiantuntijoiden paneelikeskustelu. Ruoka-askel-hankkeessa oli tavoitteena kehittää kestävä toimintamalli, joka tukee lasten terveellistä ruokavaliota ja vähentää ruokajärjestelmän ilmastovaikutuksia varhaiskasvatuksessa.
Kenelle: Seminaariin ovat tervetulleita ruokapalveluiden ja varhaiskasvatuksen ammattilaiset, kuntapäättäjät ja muut aiheesta kiinnostuneet.
Aika: Maanantaina 19.5.2025 klo 9-12
Paikka: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsinki, Mannerheimintie 166, J-salit (2 ja 3). Tilaisuutta voi seurata myös etäyhteydellä.
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen avautuu huhtikuussa
Ohjelma
(Puhujat ja puheenvuorojen otsikot tarkentuvat maaliskuun aikana.)
- Tilaisuuden avaus
- Tulokset
- Toimintamallin esittely
- Kysymykset/keskustelu
- Paneelikeskustelu toimintamallin jalkauttamisesta
- Loppusanat
- Tilaisuus päättyy
Lisätietoja
Sari Niinistö, tutkimuspäällikkö, THL
Susanna Raulio, tutkimuspäällikkö, THL
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@thl.fi
Tutustu Ruoka-askel-hankkeeseenLinkki toiselle sivustolleAvautuu uudessa välilehdessä
Ruoka-askel-hankkeessa mukana ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Helsingin yliopisto, Luonnonvarakeskus (Luke) ja Laurea-ammattikorkeakoulu.