Virtuaaliset PALOMA-verkostokahvit: Ukrainasta paenneiden mielenterveyden tuki ja tuen tarpeet

Virtuaaliset PALOMA-verkostokahvit: Ukrainasta paenneiden mielenterveyden tuki ja tuen tarpeet

Keskiviikko 15.5.2024 klo 14.00 –  15.30

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

Tervetuloa vuoden 2024 toisille PALOMA-verkoston kahveille! THL:n koordinoima PALOMA-verkosto on avoin kaikille pakolaistaustaisten asiakkaiden mielenterveyden parissa työskenteleville ammattilaisille ja asiantuntijoille, sekä teemaan liittyvää tutkimusta tekeville. Verkoston osana järjestetään verkostokahveja, jotka on suunnattu työssään pakolaistaustaisia asiakkaita kohtaaville ammattilaisille. 

PALOMA-verkostokahvien teemana on tällä kertaa Ukrainasta paenneiden mielenterveyden tuki ja tuen tarpeet. Kahvien alustuspuheenvuorot pitävät Hyvinvoiva mieli -hankkeen projektipäällikkö Tanja Fomina ja Refufin-hankkeen projektipäällikkö Darya Gulik.

Fenix Finland ry:n Hyvinvoiva Mieli -hankkeen tavoitteena on tukea psyykkistä kuormitusta kokeneiden ja vaikeissa elämäntilanteissa olevien venäjän- ja ukrainankielisten mielen hyvinvointia henkilökohtaisen tuen, neuvonnan, palveluohjauksen, vertaistuen sekä muun ryhmätoiminnan avulla valtakunnallisesti. Refufin-hanke tarjoaa ohjausta, neuvontaa ja tukipalveluita Ukrainan sodasta paenneille ja nyt Suomessa oleskeleville henkilöille. 

Tule vaihtamaan ajatuksia teemaan liittyen ja tutustumaan muihin verkostolaisiin toukokuussa!

Teamsissä pidettäville verkostokahveille voivat osallistua PALOMA-verkoston jäsenet. Liittymällä nyt PALOMA-verkostoon ehdit mukaan seuraaville kahveille! Osallistumislinkki tapahtumaan lähetetään verkoston jäsenille sähköpostitse ennen tapahtumaa. 

Lue lisää PALOMA-verkostosta ja liity mukaan.

Lisätietoja: 

PALOMA-osaamiskeskus – tukea pakolaistaustaisten mielenterveystyöhön

Fenix Finland ry

Refufin-hanke