Verkostot

Kolme ammattilaista keskustelee keskenään.

PALOMA-osaamiskeskus ylläpitää ja hallinnoi valtakunnallista PALOMA-verkostoa ja PALOMA-tutkijaverkostoa.

PALOMA-verkosto

Valtakunnallinen PALOMA-verkosto kokoaa yhteen pakolaistaustaisten asiakkaiden mielenterveyden parissa työskenteleviä ammattilaisia ja asiantuntijoita. Mielenterveyttä edistävää työtä tehdään laajasti eri sektoreilla ja palveluissa, joten PALOMA-verkostoon liittyminen ei edellytä mitään tiettyä tutkintoa tai työnkuvaa.

PALOMA-verkoston jäsenenä saat

  • verkostokirjeen kuusi kertaa vuodessa. Verkostokirjeessä jaetaan pakolaistaustaisten ja muista vastaavista lähtökohdista Suomeen muuttaneiden mielenterveyden edistämiseen liittyvää tietoa ja työkaluja. Verkostokirjeen välityksellä voit myös levittää tietoa itse kehittämistäsi pakolaistaustaisten mielenterveyttä edistävistä työkaluista, toimintamalleista, käytännöistä sekä tulevista koulutuksista. Jos haluat jakaa tietoa verkostokirjeen kautta, ole yhteydessä Katariina Mankiseen ([email protected]).
  • kutsun verkostokahveille kolme kertaa vuodessa. Kahveilla tapaat muita pakolaistaustaisia asiakkaita työssään kohtaavia ammattilaisia. 

Liity PALOMA-verkostoon

Yhteystiedot 
Katariina Mankinen
puh. 029 524 7866
[email protected]

PALOMA-tutkijaverkosto

PALOMA-tutkijaverkosto on avoin kaikille tutkijoille, joiden tutkimuskenttään kuuluvat kulttuurisen moninaisuuden sekä mielenterveyden tematiikat. Myös henkilöt, jotka suunnittelevat näihin teemoihin liittyvää tutkimusta ovat tervetulleita verkostoon.

PALOMA-tutkijaverkoston tavoitteena on jakaa kulttuurisen moninaisuuden sekä mielenterveyden tutkimukseen liittyvää tietoa sekä vahvistaa samojen teemojen parissa työskentelevien tutkijoiden välisiä verkostoja. 

All network meetings are held in English, you can find more about the network in English here:
PALOMA Research Network

Tutkijaverkostoon liittyvät tutkimus, kulttuurinen moninaisuus sekä mielenterveys.

PALOMA-tutkijaverkoston jäsenenä 

  • saat kutsut verkostotapaamisiin, joita järjestetään neljä kertaa vuodessa. Kukin tapaaminen on rakennettu eri teeman ympärille ja tapaamisissa kuullaan valittuun teemaan liittyviä esityksiä. Verkoston jäsenet ovat tervetulleita esittelemään oman tutkimustyönsä tuloksia tapaamisissa.  
  • tapaat verkostotapaamisissa myös muita kulttuurisen moninaisuuden ja mielenterveyden risteämiskohdassa työskenteleviä tutkijoita. 
  • liityt sähköpostilistalle, jonka kautta voit jakaa omia tutkimustuotoksiasi sekä saat tietoa muusta teemaan liittyvästä, Suomessa tapahtuvasta tutkimustyöstä.

Liity PALOMA-tutkijaverkostoon

Yhteystiedot
Venla Lehti
Verkoston puheenjohtaja
HUS