RRP:n digitaaliset palvelut teematyöpaja: Tekoäly ja robotiikka

RRP:n digitaaliset palvelut teematyöpaja: Tekoäly ja robotiikka

Keskiviikko 11.9.2024 klo 9.00 –  11.00

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

RRP:n digitaaliset palvelut teematyöpaja: Tekoäly ja robotiikka

Jaamme RRP:n teematyöpajoissa parhaita käytäntöjä, kokemuksia ja asiantuntemusta. Teemana tässä työpajassa on tekoäly ja robotiikka.

Digitaalisten palvelujen kehittäminen (investointi 4) muodostaa merkittävän kokonaisuuden Suomen kestävän kasvun ohjelman hankkeissa. Digikehittämistä tehdään sekä hyvinvointialueiden RRP-hankkeissa että THL:n kansallisissa projekteissa.

Investointi 4:n hankeverkoston tavoitteena on tukea alueiden välistä digikehittämistä ja tiivistää kansallista ja alueellista yhteiskehittämistä digitaalisissa palveluissa. Jaamme tilaisuuksissamme parhaita käytäntöjä, kokemuksia ja asiantuntemusta.

Kohderyhmä

Tapahtuma on suunnattu investointi 4:n digikehittämisestä vastaaville projektipäälliköille ja muille kehittämisessä mukana oleville asiantuntijoille. 

Ohjelma tulossa

 

Ilmoittautuminen

Henkilökohtaiset kutsut tapahtumaan tulevat investointi 4:n vastuuhenkilöiltä ja THL:n kehittämispäälliköiltä. Jos haluat osallistua, mutta et ole saanut kutsua, ole yhteydessä alueesi hankejohtajaan tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Tulevat tilaisuudet ja lisätietoa

Kehittämispäälliköt:
Länsi-Suomi: Jaana Halin
Pohjois-Suomi: Hanne Vasankari
Etelä-Suomi: Hanna Hukari
Itä-Suomi: Erja Heikkinen
Sisä-Suomi: Unto Raunio

Sähköpostit:
[email protected] 
[email protected]

Tapahtuma toteutetaan osana Suomen kestävän kasvun ohjelmaa (RRP), jonka rahoitus tulee EU:n kertaluontoisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU).

Euroopan unionin rahoittama - NextGenerationEU ja EU:n lippu.