Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen - viestintäpaja 1

Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen - viestintäpaja 1

Tiistai 1.10.2024 klo 13.00 –  15.00

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

Sosiaaliset innovaatiot lastensuojelussa SOILA-koordinaatiohanke järjestää Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen ESR+ TL 5.1 hankkeille viestintäpajoja. Viestintäpajoissa tarjotaan tietoa hankeviestinnän toteuttamisen tueksi sekä työskennellään konkreettisesti hankkeiden viestinnän parissa. 

Viestintäpajat on suunnattu kaikille Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen -hankkeiden viestintää toteuttaville. Mukaan voi tulla useampikin henkilö hankkeesta. Ensimmäisessä viestintäpajassa perehdymme yhdessä ESR+ -hankeviestinnän perusteisiin ja työstämme mm. viestintäsuunnitelmaa kohderyhmien ja viestintäkanavien osalta.  

Ilmoittaudu viestintäpajoihin Webropolissa

Toinen viestintäpaja järjestetään 21.11.2024 klo 13.00-15.00. Voit ilmoittautua molempiin tilaisuuksiin yllä olevan linkin kautta. Tilaisuudet eivät ole keskenään samansisältöisiä. Toisessa viestintäpajassa jatkamme työskentelyä ja käsittelemme teemoja, joita ensimmäisessä pajassa ei käsitelty. Lisätietoa toisesta viestintäpajasta tulossa. 

Ohjelma

Ohjelma tulossa

Lisätietoa

Tapahtuma on avoin ja maksuton. Tapahtumassa noudatetaan THL:n turvallisempien tapahtumien periaatteita. Ilmoittautumalla sitoudut noudattamaan niitä.
Turvallisempien tapahtumien periaatteet THL:ssä

Tilaisuuden järjestää Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen -kokonaisuutta koordinoiva Sosiaaliset innovaatiot lastensuojelussa eli SOILA-koordinaatiohanke. Koordinaatiohankkeen toteuttajia ovat THL, Lastensuojelun Keskusliitto ja Pesäpuu ry.  

Euroopan unionin osarahoittama.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa:

Hankekoordinaattori, SOILA-koordinaatiohanke
Niina Weckroth
[email protected]