Virtuaaliset PALOMA-verkostokahvit 9.10.2024

Virtuaaliset PALOMA-verkostokahvit 9.10.2024

Keskiviikko 9.10.2024 klo 14.00 –  15.30

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

Tervetuloa PALOMA-verkoston kahveille! THL:n koordinoima PALOMA-verkosto on avoin kaikille pakolaistaustaisten asiakkaiden mielenterveyden parissa työskenteleville ammattilaisille ja asiantuntijoille, sekä teemaan liittyvää tutkimusta tekeville.

PALOMA-verkostokahvit on suunnattu työssään pakolaistaustaisia asiakkaita kohtaaville ammattilaisille. Tämänkertaisten kahvien alustuspuheenvuoron pitää Jenni Matikainen, Hyvinvoivat yksinhuoltajat -hankkeen projektikoordinaattori. 

Hyvinvoivat yksinhuoltajat -hankkeen kohderyhmänä ovat pääkaupunkiseudulla asuvat maahanmuuttajataustaiset yksinhuoltajat tai itsensä yksinhuoltajiksi kokevat. Hankkeen tavoitteena on parantaa monikulttuuristen yksinhuoltajien hyvinvointia, osallisuutta ja arjessa jaksamista sekä kehittää kulttuurisensitiivistä, matalan kynnyksen toimintaa. Hankkeessa tarjotaan maahanmuuttajataustaisille yksinhuoltajille yksilö- ja ryhmämuotoista tukea, jossa korostuu vertaistuki, mielenterveyttä vahvistava toiminta ja erilaiset elämänhallintaa tukevat koulutukset.

Lue lisää hankkeesta Sahan-seura ry:n verkkosivuilla.

Toinen puhuja varmistuu myöhemmin. 

Mikäli haluat esitellä kahveilla omaa/oman organisaatiosi toimintaa tai alueellanne tapahtuvaa, hyväksi osoittautunutta käytäntöä, niin olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen katariina.mankinen(at)thl.fi.

Tule oppimaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden PALOMA-verkostolaisten kanssa! 

Teamsissä pidettäville verkostokahveille voivat osallistua PALOMA-verkoston jäsenet. Liittymällä nyt PALOMA-verkostoon ehdit mukaan seuraaville kahveille! Osallistumislinkki tapahtumaan lähetetään verkoston jäsenille sähköpostitse ennen tapahtumaa. 

Lue lisää PALOMA-verkostosta ja liity mukaan.

Lisätietoja: 

PALOMA-osaamiskeskus – tukea pakolaistaustaisten mielenterveystyöhön