Menesty hankehaussa - Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen (ESR+ TL5.1)

Menesty hankehaussa - Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen (ESR+ TL5.1)

Keskiviikko 12.6.2024 klo 14.00 –  15.00

THL, Pesäpuu ry, Lastensuojelun Keskusliitto

SOILA-koordinaatiohanke järjestää hankesuunnitteluvalmennuksen kesä-syyskuun 2024 aikana. Valmennus on tarkoitettu Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen (ESR TL 5.1.) hanketta hakeville.

Valmennusprosessi koostuu tehtävistä sekä neljästä etätapaamisesta:

  • Ke 12.6. klo 14-15 Menesty hankehaussa
  • Ti 13.8. klo 13-15 Hankesuunnitteluvalmennus osa 1
  • Ti 20.8. klo 13-15 Hankesuunnitteluvalmennus osa 2
  • Ti 3.9. klo 13-15 Hankesuunnitteluvalmennus osa 3

Valmennuksessa saat tukea Euroopan sosiaalirahaston pluskauden Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen 5.1 hankevalmisteluun. Valmennuksessa työskennellään hakukriteerien mukaisesti hankeidean kiteyttämiseksi ja hankesuunnitelman koostamiseksi aina hankehakemuksen jättämiseen saakka. Erityisesti prosessissa pureudutaan sosiaalisten innovaatioiden kriteereihin ja lastensuojelun kysymyksiin huomioiden ESR+ kauden yleiset, erityistavoite- ja teemakohtaiset valintaperusteet sekä rahoittajan muut ohjeet. Valmennus on yhteinen oppimisprosessi, jossa pääset reflektoimaan hankeideaasi yhdessä SOILAn monialaisen tiimin sekä muiden osallistujien kanssa.

Osallistujien toivotaan sitoutuvan koko prosessiin. Valmennus on avoin ja maksuton kaikille hanketta hakeville. Parhaan hyödyn valmennuksesta saa, jos valmennukseen osallistuu useampia samaa hanketta valmistelevia.

Osallistuminen prosessiin ei ole tae siitä, että hankehakemus hyväksytään eikä myöskään edellytys rahoituksen hakemiselle, sillä rahoituksia arvioi rahoituksen myöntäjät ja riippumattomat toimijat. 

12.6. järjestettävässä Menesty hankehaussa -tilaisuudessa tiivistämme hankehakijoiden kanssa keskeiset askeleet hankehakemuksen konkreettiseksi edistämiseksi. Saat myös ohjeistuksen hankesuunnitteluvalmennuksen ensimmäiseen tehtävään hankehakemuksen konkreettiseksi edistämiseksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen pidetään auki viimeisen tilaisuuden edelliseen päivään saakka.

Ilmoittaudu valmennukseen Webropolissa

Ohjelma

14.00-14.05 Tervetuloa 
14.05-14.30 Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen - menestyksen kulmakiviä 
14.30-14.45 Hankesuunnitteluvalmennuksen esittely. 

  • Howspace–alustaan tutustuminen 
  • Ennakkotehtävän toimeksianto ja tehtävän käynnistäminen 

14.45-15.00 Kumppanuudet haltuun ja asiaa Eurasta.  

Lisätietoa

Lue lisää rahoituksesta SOILA-koordinaatiohankkeen verkkosivuilta

Tilaisuudet järjestetään Teams-yhteydellä. Ilmoittautuneille lähetetään tiedot tapahtumaan osallistumiseksi sähköpostilla. Valmennukseen osallistuminen on maksutonta.

Tilaisuuksissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen turvallisempien tapahtumien periaatteita. Tapahtumassa noudatetaan THL:n turvallisempien tapahtumien periaatteita. Osallistuessasi sitoudut noudattamaan näitä periaatteita: 
THL:n turvallisempien tapahtumien periaatteet

Järjestelyistä vastaa  SOILA, Sosiaaliset innovaatiot lastensuojelussa -koordinaatiohanke, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos yhdessä, Lastensuojelun keskusliiton ja Pesäpuu ry:n kanssa.

Lisätietoa valmennuksesta:
Niina Weckroth, hankekoordinaattori
SOILA-koordinaatiohanke
[email protected]