Arvonnat vuoden 2024 tiedonkeruissa

Vastanneiden kesken arvotaan mm. Gugguun, Kuoman, Mainion, Metsolan ja Versonpuodin laadukkaita vauvanvaatteita.

Vastaamalla kyselyyn voit voittaa hienoja palkintoja!

Arvontaan osallistuvat vain FinLapset- tai FinLapset / Suomi100 (Huomisen Suomi) -kyselytutkimuksiin 2024 kutsutut henkilöt, jotka ovat vastanneet kyselyyn. Jokainen kyselyyn (paperilomakkeella tai netissä) vastannut osallistuu automaattisesti arvontaan. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei siis tarvita.

Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL). Voittajat arvotaan lomaketunnusten perusteella. Tämän jälkeen otoksenhoitaja yhdistää voittaneen lomaketunnuksen nimeen ja osoitteeseen. Tässä tai muissakaan arvonnan vaiheissa ei käsitellä lomakkeilta saatavaa tietoa.

Arvonnassa voittaneiden nimi- ja yhteystietoja ei julkisteta, vaan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse.

Arvonta esikouluikäisen lapsen vanhemmille suunnatussa FinLapset / Suomi100 (Huomisen Suomi) -tutkimuksessa

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme 100 kappaletta 50 euron lahjakortteja K- ja S-kauppoihin. Lahjakorttia voi käyttää kaikkiin muihin ostoihin paitsi alkoholiin ja tupakkatuotteisiin. 

Kyselytutkimus on käynnissä helmikuun ja kesäkuun 2024 välisenä aikana. Lahjakortit arvotaan 17.6.2024, jotta kaikki vastanneet pääsevät mukaan arvontaan.

Arvonnat vauvan vanhemmille suunnatussa FinLapset-tutkimuksessa

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme suomalaisia Gugguun, Kuoman, Mainion, Metsolan ja Versonpuodin laadukkaita vauvanvaatteita. Lisäksi arvomme 80 kappaletta 30 euron lahjakortteja K- ja S-kauppoihin. Lahjakorttia voi käyttää kaikkiin muihin ostoihin paitsi alkoholiin ja tupakkatuotteisiin.

Kyselytutkimus on käynnissä kesäkuun 2024 ja tammikuun 2025 välisenä aikana. Arvonnat suoritetaan säännöllisin välein tutkimuksen aikana. Kullakin arvontakerralla ovat mukana siihen mennessä kyselyyn vastanneet, jotka eivät ole olleet mukana aiemmissa arvonnoissa.

Yhteystiedot

Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostitse:

puhelin: 029 524 8197
(parhaiten arkisin klo 9–15)
sähköposti: finlapset(at)thl.fi

Tutkijoiden yhteystiedot