Laboratorion palvelut

Näyteputkia.

THL Biopankin laboratorio tarjoaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen laadukkaita palvelukokonaisuuksia ja konsultointitukea näytekeräyksissä ja -prosessoinneissa.

Biopankin laboratorio huolehtii THL Biopankin näytekeräyksistä ja näytteiden prosessoinneista. Tämän lisäksi tarjoamme palveluita ja konsultointia näytekeräyssuunnitteluun ja näytteiden käsittelyyn tutkimusprojekteille ja -ryhmille ympäri Suomen. Olemme osa kansallista BBMRI.fi -biopankkiverkostoa ja Biopankkien osuuskunnan FINBB:n jäsen.

Näyteprosessoinnit

Laboratoriossa tehdään tutkimuspalveluna korkealaatuista DNA-, RNA- ja solujen eristystä ja jatkokäsittelyä sekä hallinnoidaan suuria näytemateriaaleja. Laboratorion korkeatasoinen varustelu mahdollistaa näytteiden automatisoidun käsittelyn. Laboratorion tarpeisiin on kehitetty myös tiedonhallintamenetelmiä, jotka auttavat laadunvalvonnassa ja näytteiden tietosuojan säilyttämisessä.

Näyteprosessoinnit (mm. DNA-, RNA- ja solujen eristys ja käsittely)

Konsultointitukea ja projektisuunnittelua

Näyteprosessointien lisäksi tarjoamme konsultointia näytekeräysten projektisuunnitteluun. THL Biopankilla on mittava kokemus suurten näytekeräysten toteuttamisessa (THL:n väestötutkimukset, suuret kansalliset ja kansainväliset tutkimuskonsortiot, esim. SUPER-tutkimus). Halutessanne autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan oman näytekeräyksenne.

THL Biopankin laboratoriopalvelut ovat kaikkien tutkimusryhmien ja yritysten käytössä. Palvelumme ovat monimuotoiset ja räätälöitävissä yksilöllisesti.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, THL:n Tilkanmäen kampuksella.

Ota yhteyttä THL Biopankin laboratorioon