Uutis- ja verkostokirjeet

Mielenterveys, päihteet ja riippuvuudet -uutiskirje

Mielenterveys, päihteet ja riippuvuudet -uutiskirjeessä on tarjolla vähintään kuukausittain ajankohtaiset uutiset, julkaisut, tapahtumat ja materiaalit ammattilaisille.

Kirjeessä käsitellään laajasti aiheita liittyen mielenterveyteen, päihteisiin ja riippuvuuksiin. Mukana on asiaa niin mielenterveyden edistämisestä kuin mielenhyvinvoinnista ja mielenterveystyön vaikuttavuudesta sekä palveluista. Kattavasti nostamme kirjeeseen myös erilaisten päihde- ja riippuvuushaittojen ehkäisyyn, vähentämiseen, hoitoon sekä palveluihin liittyviä aiheita.

Ehkäisevän päihdetyön verkostokirje

Verkostokirjeeseen on koottu ehkäisevää päihdetyötä käsitteleviä valtakunnallisia ja alueellisia uutisia, kehittämis- ja tutkimustyötä, tuoreita julkaisuja, laadukkaita dokumentteja ja podcasteja, kansainvälisiä kuulumisia sekä tietoa tulevista tapahtumista.

Uutiskirje tarjoaa ajankohtaista tietoa erityisesti alueilla, kunnissa ja järjestöissä toimiville ammattilaisille ja asiantuntijoille sekä kaikille ehkäisevästä päihdetyöstä ja terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille.

Toimituksesta vastaa THL yhteistyössä aluehallintovirastoissa toimivien aluekoordinaattorien ja Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n kanssa. Kirje ilmestyy kerran kuukaudessa.

Lue uusin uutiskirje 

2/2024

Tilaa uutis- ja verkostokirjeitämme tilauslomakkeella

Tilaa uutis- tai verkostokirje