Joukkoruokailun kansallinen asiantuntijaryhmä

Joukkoruokailun seurannan asiantuntijaryhmä seuraa ruokapalvelujen käyttöä, sen muutoksia ja väestöryhmäeroja eri ikäryhmissä. Lisäksi tavoitteena on seurata ja kehittää ruokapalveluiden tarjoamien aterioiden ravitsemuslaatua.

Joukkoruokailun seurannan asiantuntijaryhmän jäsenet 2021

Kehityspäällikkö Regina Ekroos
Espoo Catering Oy

Toiminnanjohtaja Marjut Huhtala
Ammattikeittiöosaajat ry 

Ohjelmapäällikkö Juha-Matti Katajajuuri
Luonnonvarakeskus (LUKE)

Ravitsemusasiantuntija Anna Kara
Sydänliitto

Pääsihteeri Arja Lyytikäinen
Valtion ravitsemusneuvottelukunta

Yliopettaja Kaija Nissinen
Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Neuvotteleva virkamies Sirpa Sarlio-Lähteenkorva
Sosiaali- ja terveysministeriö

Erikoistutkija Heli Kuusipalo
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)

Erikoistutkija Susanna Raulio (pj.)
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos  (THL)