Joukkoruokailun kansallinen asiantuntijaryhmä
Joukkoruokailun seurannan asiantuntijaryhmä seuraa ruokapalvelujen käyttöä, sen muutoksia ja väestöryhmäeroja eri ikäryhmissä. Lisäksi tavoitteena on seurata ja kehittää ruokapalveluiden tarjoamien aterioiden ravitsemuslaatua.
Joukkoruokailun seurannan asiantuntijaryhmän jäsenet 2021
Kehityspäällikkö Regina Ekroos
Espoo Catering Oy
Toiminnanjohtaja Marjut Huhtala
Ammattikeittiöosaajat ry
Ohjelmapäällikkö Juha-Matti Katajajuuri
Luonnonvarakeskus (LUKE)
Ravitsemusasiantuntija Anna Kara
Sydänliitto
Pääsihteeri Arja Lyytikäinen
Valtion ravitsemusneuvottelukunta
Yliopettaja Kaija Nissinen
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Neuvotteleva virkamies Sirpa Sarlio-Lähteenkorva
Sosiaali- ja terveysministeriö
Erikoistutkija Heli Kuusipalo
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)
Erikoistutkija Susanna Raulio (pj.)
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL)