Ympäristö ja terveys -tutkimusseminaarit

Ympäristö ja terveys -tutkimusseminaarit, tiistaisin klo 15-16, etänä Microsoft Teams -yhteydellä, hashtag tiistaiseminaarit.

...eli tiistaiseminaarit

THL:n Ympäristö ja terveys -tutkimusseminaarit on seminaarisarja, joka on pyörinyt Kuopion toimipisteessä vuodesta 1991 lähtien. Seminaaripäiväksi on vakiintunut tiistai-iltapäivä, mistä syystä ne kulkevat myös nimellä Tiistaiseminaarit.

Ympäristö ja terveys -tutkimusseminaarien tarkoituksena on käsitellä ajankohtaisia ympäristöterveyden aiheita, kuten vettä, sisäilmaa, ilmansaasteita, ympäristömyrkkyjä, melua, hellettä sekä näiden riskinarviointiaSeminaarien aiheet liittyvät mm. alan tutkimukseen, asiantuntijatoimintaan, hallintoon ja lainsäädäntöön tai tutkimustoiminnassa käytettäviin taitoihin.

Seminaarisarja antaa erinomaisen mahdollisuuden seurata ympäristöterveyteen liittyvien ajankohtaisten teemojen kehitystä. Seminaarit myös mahdollistavat eri tutkimusryhmien välisen keskustelun ja verkottumisen, mikä voi parhaassa tapauksessa johtaa tutkimusyhteistyön käynnistämiseen tai syventämiseen. Seminaarisarja kuuluu Itä-Suomen yliopiston Ympäristötieteen koulutusohjelman syventäviin opintoihin.

Aika ja paikka

  • Tiistaisin klo 15–16
  • Microsoft Teams -yhteydellä ja tutkimuskeskus Neulasen (Neulaniementie 4, Kuopio) Apila-neuvottelutilassa
  • Tulevat seminaariaiheet lisätään THL:n tapahtumakalenteriin noin pari viikkoa ennen seminaaria

Seuraa tulevia seminaareja ja muita ympäristöterveyteen liittyviä tapahtumia THL:n tapahtumakalenterissa:

Tapahtumakalenteri

Ilmoittautuminen ja yhteystiedot

Seminaarit ovat kaikille avoimia. THL:n ja Itä-Suomen yliopiston osallistujille lähetetään seminaarilinkki kokouskutsuna.

Miina Juntunen
tutkija
029 524 8290
[email protected]