Hanketyötä tukevat verkostot
THL järjestää hyvinvointialueiden tueksi verkostoja, joissa jaetaan uusinta tietoa, mahdollistetaan vertaiskehittäminen ja tuetaan eri asiakasryhmien palveluiden kehittämistä. Alle on listattu verkostot, jotka järjestetään Suomen kestävän kasvun ohjelmassa (RRP) sekä verkostoja, jotka tukevat RRP-kehittämistä hyvinvointialueilla.
Verkoston otsikkoa klikkaamalla avautuu taulukko, joka kuvaa kunkin verkoston kohderyhmää ja toimintaa tarkemmin.
THL:n verkostoja Investointi 1:n kehittämistyön tueksi (pilari 4, investointi 1)
-
Kohderyhmä Verkoston kehittämisklinikat on tarkoitettu kaikille Investointi 1:n kehittäjille (Suomen kestävän kasvun ohjelma) ja muille aiheista kiinnostuneille. Koko > 100 osallistujaa Ilmoittautuminen Verkoston kehittämisklinikat ovat avoimia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua.
Jokaiselta hyvinvointialueelta on velvoitettu nimeämään verkostoon yhteyshenkilö, jonka muutokset ilmoitetaan THL:n yhteyshenkilölle.
Yhteyshenkilö THL:ssä Kaisa Lahtinen, [email protected] Tapaamispaikka ja -tiheys Kehittämisklinikat järjestetään Teamsissä n. 2kk välein.
Tavoite Hankeverkoston tarkoituksena on tukea hyvinvointialueita Investointi 1:n asiakas- ja palveluprosessien kehittämistyössä.
Toimintatavat ja sisällöt Asiantuntijaluennot, keskustelu, vertaiskehittäminen, verkostoituminen, hyvien toimintamallien jakaminen sekä kyselyt
Kehittämisklinikoilla aiheina esim.
- Hankkeiden tukeminen systemaattisen kehittämisen keinoin eri kehittämistyön vaiheissa
- Kansallisen kehittämistyön ja hyvien käytänteiden ja toimintamallien jakaminen kansallisesti
- Kehittämistyön juurruttaminen ja mittarit
- Digikehittäminen osana asiakas- ja palveluprosessien parantamista
- Asiakasosallisuus kehittämistyössä
- Innokylän terveiset: Innokylän hyödyntäminen kehittämistyössä, toimintamallikuvaukset, Innokylän työkalut
Materiaalit Materiaalit saatavilla Innokylässä hankeverkoston kokonaisuuden työpöytä-välilehdellä tilaisuuksien jälkeen.
Materiaalit InnokylässäLisätietoja Lisätietoja yhteyshenkilöltä.
Muuta Verkostolla on käytössään suljettu Howspace yhdyshenkilöille. -
Kohderyhmä Hyvinvointialueiden mielenterveys- ja päihdepalvelujen (miepä) hankekehittäjät (Suomen kestävän kasvun ohjelma inv. 1 ja muut), lähiesihenkilöt ja suunnittelijat. Koko >100 osallistujaa Ilmoittautuminen Yhteyshenkilö THL:ssä Anu Vähäniemi, [email protected]
Kaisa Lahtinen, [email protected]Tapaamispaikka ja -tiheys Teams-tapaamiset: 3 kertaa keväällä ja 3 kertaa syksyllä. Tavoite Verkostossa kehitetään kansallista mielenterveys- ja päihdetyötä jakamalla tietoa, tukemalla yhteiskehittämistä hyvinvointialueilla ja mahdollistamalla vertaiskehittäminen. Toimintatavat ja sisällöt Asiantuntijaluennot ja keskustelu, vertaiskehittäminen, hyvien toimintamallien jakaminen sekä kyselyt Materiaalit Innokylässä työpöytä-välilehdellä
Lisätietoja Lisätietoja yhteyshenkilöiltä -
Kohderyhmä Lasten ja nuorten päihde- ja riippuvuuspalveluita kehittävät asiantuntijat ja johtajat hyvinvointialueilla sekä muut aiheesta kiinnostuneet. Koko Tilaisuudet ovat avoimia kaikille. Verkoston yhteystietolistalla on noin 50 henkilöä. Ilmoittautuminen Verkoston yhteystietolistalle voi ilmoittautua Webropol-lomakkeella
Yhteyshenkilö THL:ssä Teija Strand, [email protected]
Minna Kesänen, [email protected]Tapaamispaikka ja -tiheys Teams-seminaarit noin 4-6 kertaa vuodessa Tavoite Verkosto tarjoaa foorumin tiedonvaihdolle ja kehittämisen vauhdittamiselle. Toimintatavat ja sisällöt Asiantuntijaluennot, kehittämisprojektien ja palveluiden esittely, hyvien toimintamallien jakaminen. Jokaisella tapaamisella on oma teemansa. Materiaalit Lisätietoja Lisätietoja yhteyshenkilöiltä ja Innokylästä -
Kohderyhmä Opiskeluhuoltopalveluissa työskentelevät terveydenhoitajat, kuraattorit, psykologit ja lääkärit. Opiskeluhuoltopalvelujen lähiesihenkilöt, johtajat ja yhteistyötahot. Koko 2400 osallistujaa (9/2023) Ilmoittautuminen Ilmoittaudu jäseneksi avoimeen kansalliseen verkostoon Innokylässä
Yhteyshenkilö THL:ssä Marke Hietanen-Peltola, [email protected] Tapaamispaikka ja -tiheys Teams-tapaamiset kaikille avoimissa webinaareissa 2-3 kertaa vuodessa.
Tavoite Verkoston tavoitteena on ohjata ja tukea opiskeluhuoltopalvelujen yhdenmukaista järjestämistä ja toteuttamista, vahvistaa monialaista työskentelyä sekä jakaa hyviä käytäntöjä. Verkostotyö on osa THL:n lakisääteistä opiskeluhuoltopalvelujen kansallista ohjaus- ja kehittämistehtävää. Toimintatavat ja sisällöt Webinaarit (osa kohdennettuina ammattiryhmittäin),
verkostokirjeetMateriaalit Materiaalit Innokylässä Lisätietoja Verkoston kuvaus, ilmoittautuminen ja ajankohtaisviestintä Innokylässä -
Kohderyhmä Verkosto on tarkoitettu hyvinvointialueiden, kuntien, järjestöjen ja seurakuntien perhekeskus- ja kohtaamispaikkatoiminnasta vastaaville johtajille, esihenkilöille, työntekijöille sekä kehittämistyöhön osallistuville. Koko n. 500 osallistujaa Ilmoittautuminen Verkosto on avoin. Verkostoon voi ilmoittautua yhteyshenkilöiden kautta. Yhteyshenkilö THL:ssä Hanne Kalmari, [email protected]
Sanna Nieminen, [email protected]
Marjatta Kekkonen, [email protected]Tapaamispaikka ja -tiheys Verkostotapaamiset järjestetään Teamsissa neljä kertaa vuodessa. Tavoite Toiminnan tavoitteena on edistää lasten ja lapsiperheiden tarpeita vastaavien, oikea-aikaisten ja yhdenmukaisten perus- ja varhaisen tuen palvelujen järjestämistä perhekeskuksen yhteen sovitettuna palvelukokonaisuutena. Verkoston tavoitteena on yhteistyössä kansallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa seurata, arvioida ja tuottaa tietoa ja ratkaisuja perhekeskusten ja kohtaamispaikkojen kehittämiseksi hyvinvointialueilla ja kunnissa. Materiaalit Verkoston materiaalit löytyvät verkoston omasta Teams-tilasta. Lisätietoja Lisätietoja verkoston Teams-tilan Tiedostot-kansiosta sekä THL:n verkkosivuilta:
Perhekeskus -
Kohderyhmä Sosiaali- ja terveydenhuollon ja kuntoutuksen ammattilaiset, jotka tekevät työttömien terveystarkastuksia sekä työttömien terveyspalvelujen kanssa työskentelevät. Verkosto on avoin sote-ammattilaisille organisaatiotaustasta tai rahoituspohjasta riippumatta.
Koko 430 osallistujaa Ilmoittautuminen Liity verkostoon Innokylässä Yhteyshenkilö THL:ssä Leini Sinervo, [email protected] Tapaamispaikka ja -tiheys Verkostotapaamiset järjestetään Teams-etäyhteydellä 3-4 kertaa vuodessa. Tavoite Verkosto tukee vertaisoppimista ja tiedonvaihtoa toimivista käytännöistä työttömien terveystarkastuksissa ja niihin liittyvissä palveluissa. Lisäksi verkostossa kartoitetaan kansallisen tason kehittämistarpeita, kootaan tietoa ja rakennetaan kansallista suositusta työttömien terveystarkastukseen.
Toimintatavat ja sisällöt Työpajatyöskentely, jossa vertaistietoa ja asiantuntijaluentoja Materiaalit Materiaalit välitetään verkoston jäsenille Owncloud-linkin kautta ja säilytetään Yhteistyötiloissa (vaatii rekisteröitymisen). Lisätietoja -
Kohderyhmä Avoin verkosto kaikille suun terveydenhuollon toimijoille. Ei rajaa osallistujamäärälle. Koko n. 200 osallistujaa Ilmoittautuminen Tilaisuudet ovat avoimia eikä niihin tarvitse ilmoittautua.
THL:n tapahtumakalenteriYhteyshenkilö THL:ssä Ulla Harjunmaa, [email protected] Tapaamispaikka ja -tiheys Verkostotapaamiset järjestetään hybridinä 2 kertaa vuodessa. Tavoite Verkosto kokoaa yhteiseen kehittämistyöhön julkisen ja yksityisen suun terveydenhuollon toimijat kaikilta sektoreilta. Toiminnan tavoitteena ovat laadukkaat, asiakaslähtöiset, vaikuttavat ja kustannustehokkaasti tuotetut palvelut kaikkialla Suomessa työhyvinvointi huomioiden.
Toimintatavat ja sisällöt Verkostopäivät sisältävät asiantuntijapuheenvuoroja, kokemusten jakoa ja keskustelua ajankohtaisesta teemasta. Ohjausryhmä ja alatyöryhmiä liittyen kentän kehitystarpeisiin, suositusten laadintaan jne.
Lisätietoja Suun terveydenhuollon kehittäminen -
Kohderyhmä Vammaispalvelujen asiantuntijat, johtajat, työntekijät, järjestöasiantuntijat jne. Koko 300-600 osallistujaa Ilmoittautuminen Tilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua. Kutsu ja linkki löytyvät tapahtumakalenterista.
THL:n tapahtumakalenteriYhteyshenkilö THL:ssä Päivi Hömppi, [email protected] Tapaamispaikka ja -tiheys Verkostotapaamiset Teamsissa noin kerran kuussa Tavoite Verkoston tavoitteena on välittää tietoa vammaisuuteen liittyvistä asioista kaikille kiinnostuneille. Toteuttajina ovat THL ja Hyvil oy. Toimintatavat ja sisällöt Verkostotapaamiset toteutetaan Teamsin välityksellä noin kerran kuukaudessa, perjantaisin kello 9-12. Tapaaminen sisältää yleensä esimerkiksi lainsäädäntökatsauksen ajankohtaisista asioista, ajankohtaista Hyvil:stä ja THL:stä, erilaisia tietoiskuja sekä keskustelua.
Muuta Vammaisuus yhteiskunnassa -tiimissä työskentelytapa on verkostomainen. Verkostotapaamisten lisäksi se järjestää Vammaispalvelujen neuvottelupäivät kerran vuodessa. Lisäksi käytössä on verkostokirje ja tiimi julkaisee blogitekstejä. Lisätietoja Marika Kangas-Aramolta ([email protected]).
Vammaispalvelujen käsikirja -
Kohderyhmä PALOMA-verkosto kokoaa yhteen pakolaistaustaisten ja vastaavista lähtökohdista Suomeen muuttaneiden asiakkaiden mielenterveyden parissa työskenteleviä ammattilaisia ja asiantuntijoita. Koko n. 470 osallistujaa Ilmoittautuminen Liity verkostoon Webropolissa Yhteyshenkilö THL:ssä Katariina Mankinen, [email protected] Tapaamispaikka ja -tiheys Verkostotapaamiset järjestetään Teams-etäyhteydellä. Tavoite Verkoston tavoitteena on lisätä yhteistyötä, jakaa tietoa ja hyviä käytäntöjä maahan muuttaneiden ja pakolaisten mielenterveyden parissa töitä tekevien ammattilaisten ja asiantuntijoiden välillä.
Toimintatavat ja sisällöt Jäsenille tarjotaan:
- verkostokirje 6 kertaa vuodessa
- verkostokahvit 3 kertaa vuodessa
Lisätietoja PALOMA-verkosto Muuta Verkostolla on käytössään suljettu Howspace yhdyshenkilöille. -
Kohderyhmä Lähisuhdeväkivaltakoordinaattorit hyvinvointialuella ja Helsingissä Koko > 50 osallistujaa Ilmoittautuminen Aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille järjestetään virtuaalisia aamukahveja kuukausittain, tilaisuudet löytyvät THL:n tapahtumakalenterista nimellä "Väkivaltatyön kehittämisen virtuaalikahvit". Suljettu verkosto on tarkoitettu hyvinvointialueiden ja Helsingin nimetyille lähisuhdeväkivaltakoordinaattoreille. Yhteyshenkilö THL:ssä Jenni Krogell, [email protected] Tapaamispaikka ja -tiheys Tilaisuudet järjestetään Teams-etäyhteydellä. Tavoite Ammattilaiset saavat tukea työhönsä vertaiskehittämisen avulla. Verkoston avulla tieto eri alueilla kehitetyistä toimivista käytännöistä ja ajankohtaisista lähisuhdeväkivallan torjuntaan liittyvistä aiheista leviää.
Toimintatavat ja sisällöt Keskustelua, työpajatyöskentelyä ja asiantuntijapuheenvuoroja lähisuhdeväkivallan vastaisen työn koordinaatiosta ja rakenteista
Materiaalit Materiaalit löytyvät verkoston suljetulta Teams-kanavalta. Lisätietoja Lähisuhdeväkivaltakoordinaattorien verkosto Muuta Tietoa ja tukea työhön löytyy THL:n väkivalta-aihesivustolta. Sivustolle on koottu
- tietoa eri väkivallan muodoista ja palveluista
- työkaluja väkivallan puheeksi ottamiseen, tunnistamiseen ja riskinarviointiin
- väkivalta-aiheisia verkkokouluja osaamista vahvistamaan.
Väkivalta-aiheiset verkkokoulut:
- Puutu väkivaltaan - koulutus lähisuhdeväkivallasta
- Digitaalinen väkivalta -verkkokoulu
- Kunniaan liittyvä väkivalta -verkkokoulu
- Barnahus - Lapsiin kohdistuva väkivalta
- Ihmiskauppa sote-palveluissa kohdattavana ilmiönä
- Sukupuolistuneen väkivallan kohtaaminen kouluissa -verkkokoulu
- Väkivaltaisen radikalisoitumisen ennaltaehkäisy
Uusimmat ohjeet ja suositukset:
THL:n väkivallan vastaisen työn osaamiskeskittymän asiantuntijat THL:n verkkosivuilla.
-
Kohderyhmä Kaikille sosiaali- ja terveysalan kehittämistyötä tekeville toimijoille julkisella sektorilla, järjestöissä ja yrityksissä
Koko > 500 osallistujaa Ilmoittautuminen Ilmoittaudu mukaan verkostoon Innokylässä Yhteyshenkilö THL:ssä Merja Ikäheimo, [email protected]
Hanne Savolainen, [email protected]Tapaamispaikka ja -tiheys Tilaisuudet järjestetään Teams-etäyhteydellä 4 kertaa vuodessa. Tavoite Verkosto on kansallinen foorumi yhteiskehittävälle vuoropuhelulle. Alueiden välinen yhteiskehittäminen ja hyvien käytäntöjen jakamisen tavat ja rakenteet vahvistuvat verkoston avulla.
Näin tuetaan laajemmin sosiaali- ja terveysalan kehittämiselle asetettujen tavoitteiden toteutumista. Verkoston yhteisenä tavoitteena on luoda kansallisen yhteiskehittämisen malli.
Kansallisen yhteiskehittämisen malli InnokylässäToimintatavat ja sisällöt Verkoston tavoitteena on saada monipuolisesti alueiden ja eri sektorien edustajien ääni kuuluviin sosiaali- ja terveydenhuollon yhteiskehittävässä keskustelussa.
Toiminta perustuu verkoston jäsenten aktiiviseen osallistumiseen verkostoaktiviteettien suunnittelussa ja toteuttamisessa.
Verkoston jäsenten tehtäviä ovat mm. ideoiden jakaminen ja verkoston kontaktien hyödyntäminen sekä verkoston kautta syntyneistä ideoista ja avauksista kertominen.
Materiaalit Materiaalit Innokylässä Lisätietoja Muuta Koordinaatioryhmän tehtäviä ovat mm. koordinointi, viestintä, arviointi, yhteiskehittämisen kansallisen mallin kehittäminen ja kuvaaminen.
Laajennetun ryhmän tehtäviä ovat mm. sisältöjen ja osallistavien toimintatapojen suunnittelu, verkoston tuottaminen ideoiden testaaminen käytännössä ja testauspaikkojen "haistelu". Verkoston laajennettu ryhmä työskentelee Howspace-alustalla valmistellessaan tapaamisia.
TKI-yhteyshenkilöt hyvinvointialueilla toimivat linkkinä hyvinvointialueille päin: viestiä ja tiedonjakamista, ideointia puolin ja toisin.
-
Kohderyhmä - Lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuoltoa kehittävät ammattilaiset, asiantuntijat ja johtajat sekä kokemustaustaiset hyvinvointialueilla ja muut lastensuojelun sosiaalisista innovaatioista kiinnostuneet
- Erityisesti ESR+ -kauden "Turvaverkkoja nuorten tulevaisuuteen" -kehittämistyöstä kiinnostuneet hankehakijat ja hankkeissa palveluita kehittävät
Koko Tilaisuudet ovat avoimia kaikille. Verkoston yhteystietolistalla on noin 330 henkilöä. Ilmoittautuminen Ilmoittaudu mukaan SOILA-koordinaation verkkosivuilla olevasta linkistä.
Yhteyshenkilö THL:ssä Tanja Hirschovits-Gerz, [email protected]
Niina Weckroth, [email protected]
Marianne Peltoniemi, [email protected]Tapaamispaikka ja -tiheys Teams-seminaarit järjestetään noin 6-10 kertaa vuodessa. Myös lähitapaamiset ovat mahdollisia. Osa niistä on kohdennettu hankkeissa työskenteleville. Tavoite Verkosto tarjoaa foorumin yhdessä oppimiselle ja kehittämisen vauhdittamiselle. Tilaisuuksissa osallistujat saavat tietoa lastensuojelusta ja sosiaalisista innovaatioista sekä verkostoituvat keskenään.
Toimintatavat ja sisällöt Avoimet tilaisuudet vahvistava lastensuojelun ja sosiaalisten innovaatioiden osaamista. Tukea on tarjolla hankkeiden innovoinnista aina hankkeiden juurruttamiseen ja levittämiseen saakka. Tilaisuuksissa on esimerkiksi asiantuntijaluentoja, kehittämisprojekteja, niissä esitellään palveluita ja jaetaan hyviä toimintakäytäntöjä. Kokemusosaamisen vahvistamiseen tarjotaan tukea.
Materiaalit Verkostokirjeet ja verkoston toiminnan tuotokset sekä materiaalia tallennetaan hankkeen verkkosivuille. Myöhemmin julkaistaan mallinnuksia Innokylään aluehankkeiden tuotoksina. Lisätietoja
Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen verkostot (pilari 4, investointi 2)
-
Kohderyhmä Investointi 2:n kehittäjät Koko > 100 osallistujaa Ilmoittautuminen Alueilla on velvollisuus nimetä vähintään yksi asiantuntija verkostoon, mutta käytännössä verkosto kokoaa kaikki Investointi 2:n hankkeiden hanketyöntekijät hyvinvointialueilla. Verkostoon voi liittyä ottamalla yhteyttä THL:n projektiryhmään. Yhteyshenkilö THL:ssä Reetta Nick, [email protected] Tapaamispaikka ja -tiheys - Teams-tapaamiset kerran kuukaudessa
- läsnätapaaminen kerran vuodessa
- muut vapaamuotoisemmat sparraustapaamiset
Tavoite Tavoitteena on tukea aluehankkeiden kehittämistyötä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä sekä tiivistää siihen liittyvää yhteistyötä alueiden välillä. Viime vuonna verkosto osallistui kehittämistyötä ohjaavan kansallisen hyte-palvelukonseptin määrittelyyn.
Toimintatavat ja sisällöt Säännölliset kehittäjätapaamiset, yhteinen Teams-kanava, matalan kynnyksen yhteydenpito ja jatkuva kehittämistyön tuki Materiaalit - Teams-kanava: Monialainen hyte-palvelukonsepti
- Innokylä: Kansallinen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelukonsepti (RRP)
Lisätietoja Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelukonsepti
Sote-tietopohjan ja tiedon laadun kehittämisen verkostot (pilari 4, investointi 3)
-
Kohderyhmä Verkostossa ovat mukana kirjaamisen yhteyshenkilöt hyvinvointialueittain/ organisaatioittain (1-2 hlöä) sekä nimetyt kansallisten toimijoiden edustajat (STM, OPH, Kela Kanta-palvelut, Kansa-koulu 5 -hanke ja HALI ry). Koko n. 60 osallistujaa Ilmoittautuminen Verkosto on koordinoiva ja edustuksellinen. Henkilömuutosten yhteydessä uudet jäsenet voi ilmoittaa THL:n yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilö THL:ssä Päivi Varonen, [email protected]
Anne Ålander, [email protected]Tapaamispaikka ja -tiheys Tapaamiset Teams-yhteydellä:
- THL järjestää verkostolle verkkoseminaareja (n. 1-2 vuodessa)
- THL järjestää verkostolle teemakohtaisia keskustelutunteja (n. 4 vuodessa)
- THL tarjoaa mahdollisuuden hyvinvointialueiden järjestämille esittelytilaisuuksille
Lisäksi keskustelut suljetulla Teams-kanavalla hyvinvointialueiden ja muiden verkoston toimijoiden kesken
Tavoite Tavoitteena on vahvistaa kirjaamisosaamista, jalkauttaa kansallisia kirjaamisohjeita, yhdenmukaistaa kirjaamista ja parantaa kirjatun tiedon laatua. Toimintatavat ja sisällöt - Verkoston tilaisuudet (verkostokeskustelut, teemakohtaiset tapaamiset, asiantuntija-alustukset)
- Suljettu Teams-kanava verkostokeskusteluun, vuoropuheluun ja tiedon jakamiseen
- Vertaiskehittäminen
- Verkosto hyödyntää Innokylää yhteiskehittämisen ympäristönä
- Viestintä Innokylässä ja muissa kanavissa
Materiaalit Verkostolla on käytössään suljettu Teams-kanava. Lisätietoja Lisätietoja verkostosta Innokylässä -
Kohderyhmä Rakenteellisen sosiaalityön kehittämistyössä mukana olevat nimetyt hyvinvointialueiden edustajat sekä nimetyt korkeakoulu- ja sosiaalialan osaamiskeskusten edustajat Koko n. 60 osallistujaa Ilmoittautuminen Verkosto on edustuksellinen. Henkilömuutosten yhteydessä toimijat ilmoittavat uudet jäsenet THL:n yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilö THL:ssä Vappu Koskinen, [email protected]
Ulla Hakola, [email protected]Tapaamispaikka ja -tiheys Tapaamisia on neljä kertaa vuodessa. Vuonna 2024 tapaamisista kaksi järjestetään etänä ja kaksi hybridinä. Tavoite Tavoitteena on vahvistaa rakenteellista sosiaalityötä kansallisesti ja hyvinvointialueilla. Toimintatavat ja sisällöt Rakenteellisen sosiaalityön yhteis- ja vertaiskehittäminen. Verkosto on mukana rakenteellisen sosiaalityön kansallisen tietotuotannon mallin ja hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön toteutussuunnitelman mallipohjan kehittämisessä. Materiaalit Verkostolla on käytössään suljettu Teams-kanava ja Howspace.
Julkinen materiaali verkoston tapaamisista Innokylässä
Digitaalisten palveluiden kehittämisen verkostot (pilari 4, investointi 4)
-
Kohderyhmä RRP:n Investointi 4:n digitaalisten palveluiden kehittäjät Koko n. 200 osallistujaa Ilmoittautuminen Verkostotapaamisten ilmoittautumislinkit menevät keskitetysti hankejohtajille, jotka jakavat ne omille kehittäjilleen. RRP:n kehittämispäälliköt kutsuvat verkostoon aikaisempiin tilaisuuksiin ilmoittautuneet. - Yhteyshenkilö THL:ssä
- Oman alueen kehittämispäällikkö
- Länsi-Suomi: Jaana Halin
- Pohjois-Suomi: Hanne Vasankari
- Etelä-Suomi: Hanna Hukari
- Itä-Suomi: Erja Heikkinen
- Sisä-Suomi: Unto Raunio
Sähköpostit ovat muotoa [email protected].
Tapaamispaikka ja -tiheys Tapaamiset järjestetään Teams-webinaarina noin kerran kuussa.
Tavoite Investointi 4:n hankeverkoston tavoitteena on tukea alueiden välistä digikehittämistä ja tiivistää kansallista ja alueellista yhteiskehittämistä digitaalisissa palveluissa. Jaamme tilaisuuksissamme parhaita käytäntöjä, kokemuksia ja asiantuntemusta. Toimintatavat ja sisällöt Asiantuntijaluennot ja työpajat, keskustelu, vertaiskehittäminen, verkostoituminen, hyvien toimintamallien jakaminen sekä kyselyt (Webropol ja Jamboard).
Jokaisella työpajalla on oma teemansa. Keskeiset teemat nousevat hankesuunnitelmasta.
Materiaalit Verkoston materiaalit löytyvät verkoston omasta Teams-tilasta.
Päivitetty: