Yhteisrahoitteinen RAI-vertailukehittäminen

Yhteisrahoitteinen RAI-vertailukehittäminen antaa sote-organisaatiolle työvälineet ja verkostot tiedolla johtamiseen ja yhteiskehittämiseen.

THL:n koordinoima toiminta tarjoaa sote-organisaatiolle vertailutiedot johtamiseen, verkostot tiedon ja osaamisen jakamiseen sekä yhteistyöprojekteja toimintakäytäntöjen kehittämiseen.

Yhteisrahoitteisen RAI-vertailukehittämisen kumppani hyödyntää RAI-vertailutietoa kokonaisvaltaisesti, vahvistaa erityisosaamistaan sekä mahdollistaa RAI-vertailutiedon, tietokantojen ja tiedon laadun kehittämisen yhteistyössä THL:n ja muiden sote-organisaatioiden asiantuntijoiden kanssa.

Kumppaneina on yli 40 sote-organisaatiota

Yhteisrahoitteinen RAI-vertailukehittäminen on tukenut palveluntuottajia ja -järjestäjiä 2000-luvun alusta alkaen. Vuonna 2024 toiminnassa on mukana 47 organisaatiota, joista 13 on palvelunjärjestäjiä ja 33 yksityisiä palveluntuottajia.

Toiminta on tarkoitettu RAI-välineistöä käyttäville organisaatioille ja liittyminen onnistuu milloin tahansa – esimerkiksi RAI-välineistön käyttöönoton yhteydessä tai käytön ollessa jo vakiintunutta. Vuosittainen rahoitusosuus määräytyy organisaation koon mukaan. Lisätietoa liittymisestä löytyy sopimusmateriaaleista.

Hae yhteisrahoitteisen toiminnan sopimusmateriaalit ownCloudista

Työvälineet ja verkostot johtamisen tukena

Yhteisrahoitteisessa RAI-vertailukehittämisessä sote-organisaatio saa RAI-vertailutiedot käyttöönsä laajimmalla mahdollisella tavalla. Johtamisen ja kehittämisen edistämiseksi organisaatiolla on myös mahdollisuus syventää RAI-osaamistaan sekä hyödyntää haasteiden ratkomisessa asiantuntijaryhmiä, yhteistyöprojekteja ja verkostoja.

Yhteisrahoitteisessa RAI-vertailukehittämisessä on 16.5.2024 46 kumppaniorganisaatiota, 27 asiantuntijaa asiantuntijaryhmissä, 18 valmennettavaa RAI-erityisasiantuntijaa, 10 ohjausryhmän jäsentä sekä tarjolla 4 vertailutietokantaa.

Lisätietoja

RAI-asiantuntijaryhmät
THL:n RAI-erityisasiantuntijavalmennus
RAI-vertailutietokannat

Katri Kakko
kehittämispäällikkö
puh. 029 524 8273
[email protected]

RAI-neuvonta
puh. 029 524 7472 (arkipäivisin klo 9.00–15.00) 
rai(at)thl.fi