Hankkeet ja ohjelmat
- Health4EUkids
- Ikäihmisten toimintakyky, kotona pärjääminen ja omaishoitajien tukeminen
- Ilmastoviisaan ruoan ja ravitsemuksen tutkimusinfrastruktuuri (FOODNUTRI)
- Joint Action on Cardiovascular Diseases and Diabetes (JACARDI)
- Joint Action on implementation of validated best practices on nutrition (JA Best–ReMaP)
- Kansallinen muistipalvelupolku – muistisairauksien varhaisen toteamisen kansallisen mallin kehittäminen osaksi sosiaali- ja terveyspalveluja
- Kansallinen väestötutkimusten infrastruktuuri (FIRI-PBS)
- Koulujakelujärjestelmän seuranta – ”Koululaisten ruokatottumukset”
- Laadukas tietopohja yhdenvertaisen Suomen ja alueellisen kotoutumistyön tueksi (MoniTieto)
- LETHE: Yksilöllistetty teknologiaa hyödyntävä ennuste- ja interventiomalli muistisairauksien tunnistamiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi
- MET-FINGER-tutkimushanke
- Nuorten ravitsemusseurannan esitutkimus
- Nuorten ravitsemustutkimus
- Pohjoismainen elintapatutkimus (The Nordic monitoring of Diet, Physical Activity and Overweight NORMO)
- Potilastiedon arkiston näyttömuotoisen aineiston hyödyntäminen tilastoinnissa ja tutkimuksessa: tietojen rakenteellistaminen koneoppimismenetelmin (Aioli)
- Reducing the burden of non-communicable diseases by providing a multi-disciplinary lifestyle treatment intervention for type 2 diabetes (CARE4DIABETES)
- Reilu ruokamurros: Eriarvoisuuksien tunnistaminen ja ratkaiseminen matkalla kestävään, terveelliseen ja ilmastoneutraaliin ruokajärjestelmään (Just food)
- Reserviläisten ja varusmiesten psykososiaalisen hyvinvoinnin, mielenterveyden ja liikunta-aktiivisuuden väliset yhteydet
- Ruoka-askel (FoodStep) - terveyttä edistävä ja kestävä toimintamalli ruokapalveluille ja varhaiskasvatukseen
- Terve Suomi -tutkimus
Näytetään 1 - 20 / 48
THL:n ylläpitämästä Fineli-tietopankista löytyy kattavin tieto elintarvikkeiden koostumuksesta.
Fineli-tietopankki